Photobook

PHOTOBOOOK

Hallooo. Banyak gambar dalam phone untuk apa? Simpan pun tak guna kalau handset tu nanti akan KO. Nak upload kat cloud, line internet macam siput. Nak gi cuci di kedai, bukan zaman sekarang nak letak dalam album. Lagipun leceh nak kena bersiap keluar semata-mata nak ke kedai gambar. Iklan kupon free berlambak di Facebook, Shopee dan 11street. Tapi, adakah semudah itu akan siap???

Sebab tak buat :

  • Tak ada masa nak hadap lama-lama depan laptop/phone
  • Gambar tak sempat kumpul lagi.
  • Internet slow.
  • Tak reti la...
  • Malas.
Senang cerita, tempahlah lagi mudah. Kontek la di 012-9683725. Atau PM di Facebook Nhazla Fikri.  Boleh bincang-bincang dari hati ke hati. Confirm akan jadi la. Muka pun ada senyum ☺️

 Boleh letak caption.

Susunan menarik. Jelas lagi tertarik. Nak buat untuk persendirian, atau hadiah, terpulanglah.
  1. Saiz 6x6 inci softcover RM35. 70 keping gambar 40 pages
  2. Saiz 8x8 inci hardcover RM90. 100 keping gambar 40 pages
  3. Saiz 11x8.4 inci hardcover RM150. 150 keping gambar 40 pages
Free postage
PM Facebook Nhazla Fikri @ 012-9683725

No comments:

Post a Comment